De klant aan het woord: Jo Tilkin, zaakvoerder

“Wij werken al meer dan 10 jaar samen met iConnect – een bedrijf op onze maat dat meedenkt en zich kan inleven in onze noden en activiteiten. Voor de telefoons in het atelier, waar het geluidsniveau om en bij de 110 decibel ligt, hebben ze bijvoorbeeld een handige oplossing met een hoorbaar belsignaal en zwaailicht uitgewerkt. En als je de helpdesk belt kom je niet terecht in een of ander anoniem callcenter. De persoon met wie je praat kent ons, weet hoe we werken en kan dan snel en gericht actie ondernemen.
Sinds we intrek genomen hebben in onze nieuwbouw zijn we overgestapt op een telefooncentrale in de cloud – een bewuste keuze om kosten te besparen. Maar wat vooral handig is, is de app die daarbij hoort. Daardoor verlopen alle gesprekken, ook vanop mijn iPhone en zelfs wanneer ik in het buitenland ben via de centrale. Mijn gesprekspartners zien mijn GSM-nummer niet – voor hen zit ik op kantoor; ik kan iedereen in het bedrijf met één tik op mijn smartphone bereiken; ik kan vanop afstand gesprekken intern doorschakelen of overnemen; en wellicht zijn er nog meer mogelijkheden die ik nog moet ontdekken, want deze tool kan heel wat. Een echte meerwaarde is dat."

Tilkin Powder Coatings

Al meer dan 20 jaar specialiseert zich Tilkin Powder Coatings in Tongeren in de oppervlaktebehandeling van metaalconstructies. Ze stralen, metalliseren en poederlakken zowel staal, gegalvaniseerd staal, aluminium alsook RVS. Hun klanten zijn in eerste instantie producenten van poorten, hekwerk, balustrades, leuningen, trappen, radiatoren, zichtbare metalen gebouwelementen, enz. Maar ze behandelen ook machines, auto- en motoronderdelen of straatmeubilair. En dat doen ze zowel voor professionele alsook particuliere klanten. Die zijn jaarlijks goed voor meer dan 5.000 orders.
Sinds de oprichting kende het Tongerse bedrijf een onafgebroken groei – in die mate dat een uitbreiding noodzakelijk werd. In 2018 werd daarom een nieuwbouw en volledig nieuw machinepark in gebruik genomen. Sindsdien bezit Tilkin Powder Coatings over de grootste bakoven van de Benelux en kan constructies tot 18 meter aan. De communicatie met de klant verloopt maximaal digitaal via een online orderplatform. Uniek is de inspiratiekamer, waar klanten en architecten kennis kunnen maken met meer dan 650 kleuren en texturen.

www.tilkin.be