VoIP, ofwel “Voice over IP”? Dat is bellen via het intenet. Het opent de deur naar een nieuwe dimensie van telefonie, waarbij traditionele grenzen vervagen en de vrijheid regeert. Met VoIP ben je niet langer vastgeketend aan één locatie. Overal waar internet is, volgt jouw telefoonnummer. Stemgeluid wordt omgezet naar digitale signalen en razendsnel verzonden via IP-netwerken, zodat je gesprekspartner altijd en overal helder en duidelijk kan horen wat je te zeggen hebt.

En de kracht van VoIP stopt niet bij bellen. Met een virtuele telefooncentrale in de cloud heb je alles binnen handbereik: data, telefoon, chat, e-mail… waar je ook bent! Werk vanuit elke locatie, zonder belemmeringen. En mocht er ooit een kink in de kabel komen, wij staan paraat. Met één centraal aanspreekpunt ben je in no-time weer verbonden en op weg naar succes.

Of je nu uitbreidt, verhuist of nieuwe kantoren opent, met VoIP hoef je je geen zorgen te maken over IT- of telecomproblemen. De infrastructuur is er al. Wij regelen de instellingen en aanpassingen voor je, zonder gedoe. Het enige wat jij hoeft te doen is je focussen op jouw bedrijf. Met VoIP is de wereld jouw kantoor, en zijn de mogelijkheden eindeloos.