APP via de cloud

Waar u ook bent, u bent steeds bereikbaar. Wenst u met een vast toestel te werken dan kan dit toestel thuis staan, op de zaak of zelfs in het buitenland voor een tijdelijk project of een lange vakantie. Bent u onderweg dan gebruikt u uw app op uw smartphone. Uw app maakt altijd eerst gebruik van een beschikbare dataverbinding zoals Wifi, 3G of 4G. Hierdoor maakt u gebruik van uw vaste lijn van de zaak en belt u altijd gratis, ook in het buitenland als er roaming of WiFi beschikbaar is. Pas wanneer u op een plaats bent waar geen dataverbinding mogelijk is gebruikt de app een betalende GSM-verbinding. Uw app is zo veel meer dan een intern toestel.
De app geeft u dankzij vrij programmeerbare functietoetsen een hele reeks van mogelijkheden. Zo kan u bijvoorbeeld een intercomoproep doen naar een groep van medewerkers via hun luidspreker. U kan ook functies gebruiken die direct inwerken op uw cloudsysteem, bv. uw systeem manueel op nachtstand zetten omdat er zich een uitzonderlijke situatie voordoet. Kortom: de app zorgt ervoor dat u de volledige controle behoudt ook al bent u onderweg.

Communicatie via de cloud

Via het internet bellen, alles volledig op maat, flexibel en heel gebruiksvriendelijk.

Webportaal via de cloud

Vanuit uw webportaal alles beheren, de status van uw medewerkers zien, chatten, videoconferenties organiseren en nog zo veel meer.

CRM via de cloud

Voor zowel uitgaande als inkomende gesprekken applicaties op uw PC koppelen met klantgegevens.