Telefonie vast en mobiel

Laat al je telefoongesprekken – zowel vast als mobiel – over aan één betrouwbare partner en profiteer van onze voordelige tarieven. Investeren in nieuwe apparatuur hoeft niet. Je betaalt enkel voor de diensten en gesprekken die je gebruikt. Als operator zijn we volledig technologie-onafhankelijk. Na een grondige analyse van jouw behoeften weten we precies welke verbindingen het beste bij je passen. Met concrete adviezen garanderen we dat je de meest kosteneffectieve oplossing krijgt, zonder concessies te doen aan kwaliteit of betrouwbaarheid.

Webportaal via de cloud

Stel je voor: één krachtig webportaal dat al jouw communicatiebehoeften bij de hand heeft. Je beheert er eenvoudig jouw telefoonboek, volgt de status van je team en communiceert direct via chat. Van het configureren van jouw toestel tot het uitvoeren van talloze andere taken – alles is binnen handbereik. Waar je ook bent, dit portaal reist met je mee, waardoor je altijd en overal flexibel kunt ingrijpen.
Maar dat is nog niet alles. Met onze oplossing ben je altijd paraat om gesprekken aan te nemen, door te schakelen of om te leiden, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Dit betekent dat je snel en efficiënt kunt reageren, zelfs tijdens onverwachte piekmomenten. En in jouw dagelijkse workflow biedt onze oplossing een professionele en gebruiksvriendelijke toolbox die elke samenwerking naar een hoger niveau tilt.

APP via de cloud

Altijd en overal bereikbaar – dat is onze belofte. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt of aan de andere kant van de wereld voor een project of vakantie, onze oplossing houdt je verbonden. Kies voor een vast toestel op locatie of gebruik onze handige app op je smartphone waar je ook bent. De app maakt gebruik van beschikbare dataverbindingen zoals Wifi, 3G, 4G of 5G, waardoor je kosteloos belt via de vaste lijn van je bedrijf, zelfs in het buitenland.
Maar onze app biedt meer dan alleen maar communicatie. Met vrij programmeerbare functietoetsen heb je een scala aan mogelijkheden binnen handbereik. Van intercomoproepen naar specifieke groepen medewerkers tot directe interactie met ons cloudsysteem, bv. manueel de nachtstand inschakelen bij onverwachte situaties. De controle ligt volledig in jouw handen, zelfs onderweg.

CRM via de cloud

CRM, oftewel Customer Relationship Management, is de sleutel tot effectief relatiebeheer. Het omvat het beheer van alle interacties met prospects en klanten, maar ook met leveranciers, resellers en collega’s. Door gebruik te maken van CRM-software verbeter je niet alleen de productiviteit, maar ook de samenwerking binnen het team. Onze cloudoplossing integreert naadloos met meer dan 50 bestaande CRM-applicaties – een lijst die elke dag groeit. Met slechts één klik start je een oproep vanuit elke applicatie op je PC. Contactgegevens van klanten worden automatisch weergegeven bij inkomende gesprekken. Door alle informatie op één centrale plaats te beheren, wordt kennis efficiënt gedeeld binnen het team. Hierdoor stijgt niet enkel de klanttevredenheid maar ook de productiviteit van de werknemers.

Call Center

Ontdek ons dynamische callcenter in de cloud, waar mogelijkheden eindeloos zijn. Onze geavanceerde automatische oproepverdeling garandeert dat elke beller snel wordt doorgeschakeld naar de juiste gesprekspartner, zonder verloren oproepen of onnodige wachttijden. De telefoonagenten hebben real-time inzicht in de wachtrij, waardoor ze efficiënt kunnen reageren op de behoeften van de klant. Deze cruciale informatie kan ook op grote schermen weergegeven worden, zodat iedereen de situatie nauwlettend kan volgen. Met een dynamische toewijzing van oproepen en aanpassing van wachtrijen op basis van “skills”, is onze oplossing perfect voor klantendiensten, dienst na verkoop, reserveringen, algemene verkoop en zelfs specifieke taken zoals marketingcampagnes. Elke groep heeft een eigen oproepnummer en wordt beheerd door een supervisor, die de flexibiliteit heeft om de groepen aan te passen aan de actuele omstandigheden, bv. meerdere agenten inschakelen bij een verhoogd aantal inkomende oproepen of agenten na hun pauze terug actief zetten.

Conference Bridge

Een conferentiegesprek biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd met meerdere personen te communiceren via telefoon. Met onze conference bridge-functionaliteit kun je vergaderingen op afstand organiseren, waarbij zowel interne als externe gebruikers kunnen deelnemen.
Je kunt de hele vergadering ook opnemen en later herbeluisteren. Je kunt conferentiegesprekken voor specifieke tijden en duur, bv. een vergadering van maximaal 2 uur, plannen of terugkerende conferentiegesprekken instellen: bv. wekelijks of maandelijks. Met onze conference bridge kunnen tot wel 100 gebruikers tegelijk deelnemen aan een conferentiegesprek. Zo werk je moeiteloos samen, waar iedereen ook is.

Video Conference Room

Je kan een vergadering vanop afstand houden door iedereen te laten inbellen. Maar soms is zo’n vergadering met videobeeld handiger. Het geeft een extra dimensie. Je ziet elkaar en kan elkaar ook zaken tonen. Iedereen heeft het gevoel dat hij deel uitmaakt van de videovergadering.
Met onze video conference room-functionaliteit kun je moeiteloos vergaderingen op afstand organiseren, waarbij zowel interne als externe deelnemers kunnen deelnemen. Verstuur eenvoudig uitnodigingen via e-mail met ingebouwde links naar de video conference room, en zie meerdere gebruikers gelijktijdig in het webportaal.
Of je nu op een Mac of Windows computer werkt, onze oplossing ondersteunt naadloos videoconferenties voor groepen vanaf slechts twee gebruikers.

Desktop Sharing

Met onze cloudoplossing kun je je desktop delen tijdens een videovergadering en op die manier jouw input visueel ondersteunen. Of je nu presentaties presenteert, documenten deelt of een collega op afstand ondersteunt, desktop sharing verrijkt elke vergadering. Met real-time delen van informatie kun je efficiënter werken en directe feedback geven. Onze functie voor desktop sharing werkt naadloos op zowel Mac als Windows computers, waardoor iedereen kan profiteren van verbeterde samenwerking, waar je ook bent.