Lone worker beveiliging

Volgens het Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming (ARAB) is het cruciaal om de veiligheid van werknemers te waarborgen, vooral in omgevingen met verhoogde risico’s op ongevallen. Het voorschrift stelt dat geen enkele werknemer alleen mag werken in gevaarlijke omstandigheden, zonder de mogelijkheid om snel hulp in te roepen. Deze vereiste geldt vooral voor werkplekken buiten bel- of zichtbereik, waarbij een persoon in staat moet zijn om onmiddellijk alarm te slaan in gevaarlijke situaties, o.a. tijdens nacht- of overwerk.
Onze alleenwerkerbeveiligingssystemen bieden een uitgebreid scala aan alarmfuncties om te voldoen aan deze voorschriften en om de veiligheid van werknemers te waarborgen, zelfs in de meest uitdagende werkomgevingen. We begrijpen dat elk individu en elke werkplek uniek is, daarom bieden we diverse alarmmogelijkheden om aan verschillende behoeften te voldoen.

Productiealarmen

Onze cutting-edge alarmservers fungeren als het kloppende hart tussen jouw cloudoplossingen en alarmsystemen. Wat betekent dit voor jou? Alarmen kunnen vanuit diverse bronnen zoals sensoren, drukknoppen, inkomende e-mails of zelfs brandalarmcentrales naadloos worden verwerkt en doorgestuurd. En waar ontvang je deze meldingen? Op jouw vaste toestellen, jouw handige draadloze DECT-apparaten, de interactieve app op jouw smartphone, via sms of simpelweg in jouw e-mail-inbox. Flexibiliteit staat centraal!. En het beste van alles? Je beheert alles gemakkelijk vanaf elke locatie via onze intuïtieve web interface. Met verschillende beheerniveaus kun je de juiste toegang toewijzen aan verschillende gebruikers.

Kritische omgeving

We bieden een reeks producten, speciaal ontworpen voor omgevingen waar vandalisme of explosieveiligheid van essentieel belang is. Met deze producten ben je verzekerd van de hoogste niveaus van servicebeschikbaarheid, terwijl ze volledig voldoen aan de strenge industrienormen. Want als het om persoonlijke beveiliging gaat, is niets belangrijker dan betrouwbaarheid en gemoedsrust. We adviseren en ondersteunen onze klanten bij het uitvoeren van hun eigen interne tests en risicobeoordelingen voordat onze oplossingen worden geïmplementeerd. Want jouw veiligheid en die van jouw medewerkers is onze topprioriteit.

Integratie met TEAMS

Terwijl de migratie naar deze platforms voor kantooromgevingen relatief eenvoudig is, begrijpen wij dat sectoren zoals gezondheidszorg, productie, detailhandel en logistiek meer complexe uitdagingen met zich meebrengen. We zorgen ervoor dat alle kritieke alarmen en meldingen, inclusief lokalisatie, naadloos blijven functioneren na de migratie. Denk aan geïsoleerde werknemers (Lone Worker / PTI), man-down-alarmen, valalarmen, technische meldingen, zorgoproepen, assistentieaanvragen en meer. Zelfs in luide productieomgevingen of omgevingen met het risico op gas- en stofontploffingen bieden wij volledig geïntegreerde oplossingen.

Lokalisatie

In grootschalige omgevingen is directe lokalisatie van een alarm van cruciaal belang. Voor persoonlijke alarmsystemen is het essentieel om onmiddellijk de exacte locatie van een persoon te weten. Deze gegevens worden geïntegreerd in het alarm, waarbij GPS-coördinaten worden gebruikt wanneer iemand onderweg is of zich buiten bevindt. Voor binnenshuis worden verschillende technologieën zoals Bluetooth, DECT en Wifi ingezet om een nauwkeurige positie te bepalen, die vervolgens op een plattegrond van het gebouw wordt weergegeven.

Beveiligingscamera’s

Sta toe dat jouw veiligheid nooit meer een vraagteken is. Als toonaangevende experts op het gebied van camerabeveiliging, bieden wij jou de gemoedsrust die je verdient. Met onze hoogwaardige bewakingscamera’s heb je altijd en overal een scherp oog op wat er zich afspeelt in en rondom jouw gebouwen.
Ben je op kantoor of onderweg? Onze performante camera’s houden constant de wacht. Dankzij hun geavanceerde technologie zijn ze toegankelijk via je smartphone, laptop of tablet. Geen enkel detail ontglipt je meer, en mocht er toch iets gebeuren, geen zorgen. Onze systemen slaan de beelden veilig op, zodat je ze kunt bekijken op jouw gemak, waar en wanneer je maar wilt. Kortom, met onze camerabeveiligingssystemen verhoog je niet alleen je veiligheid, maar leg je ook de basis voor snelle en effectieve reacties in geval van een noodsituatie. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw gemoedsrust kunnen verzekeren.