Zorgoproep

Stap binnen in de wereld van zorgoproepsystemen, waar communicatie tussen bewoners, hulpverleners en verpleging naadloos verloopt. Bij ons vind je een breed scala aan oplossingen, van klein tot groot, ontworpen om jouw zorginstelling te optimaliseren.
Onze aanpak begint met een grondig onderzoek en uitvoerige tests om te bepalen welke aspecten van je huidige systeem behouden kunnen blijven. Van daaruit bieden we een assortiment aan oproepmogelijkheden, variërend van traditionele drukknoppen bij bedden en trekkoorden in sanitaire ruimtes tot geavanceerde halssnoer- en polszenders, en zelfs app-integratie voor smartphones en smartwatches. Met de laatste technologieën kunnen we zelfs nauwkeurige lokalisatie bieden, waardoor bewoners meer vrijheid ervaren zonder in te leveren op veiligheid..

Persoonlijke beveiliging bij agressie

Bij een noodsituatie activeert de persoon in nood een alarm, waarna iedereen direct geïnformeerd wordt over de details van de noodoproep: hoe, waar en wanneer deze is gelanceerd. Hulpverleners bevestigen het alarm, waardoor de persoon in nood meteen weet dat zijn oproep werd ontvangen en dat hulp onderweg is. Deze discrete communicatie is van groot belang in agressieve situaties. De persoon kan het alarm stilletjes activeren zonder dat de agressor het merkt, en de bevestiging van de inkomende hulp wordt discreet aangegeven door twee korte trillingen. Dit maakt onze oplossing uitermate geschikt in delicate situaties.

Persoonlijke beveiliging bij huisbezoeken

Agressie tijdens huisbezoeken is een ernstig probleem voor huisartsen en andere zorgverleners. Incidenten kunnen variëren van verbale intimidatie tot fysieke aanvallen, wat de veiligheid van zorgverleners en de kwaliteit van zorg in gevaar brengt. Om deze zorgwekkende kwesties aan te pakken, bieden we een specifieke oplossing aan. Zorgverleners kunnen gebruikmaken van een smartphone met een app waarmee ze een persoonlijk alarm kunnen activeren. Collega’s ontvangen het alarm samen met de exacte locatie, waardoor snelle hulp mogelijk is. Ontdek hoe wij de veiligheid van jouw zorgpersoneel ook bij huisbezoeken voelbaar kunnen verhogen!

Patiënten monitoring

Ontdek hoe onze geavanceerde zorgoproepsystemen naadloos integreren in het zorgtraject van patiënten, van diagnose tot behandeling en nazorg. In een wereld waar digitale innovatie de norm is geworden, verzamelen ziekenhuizen een schat aan informatie uit diverse bronnen, variërend van softwareprogramma’s tot biomedische apparaten. Maar het waarborgen van de kwaliteit en vertrouwelijkheid van deze gegevens blijft een uitdaging, zeker wanneer de informatie makkelijk gedeeld moet kunnen worden.
Onze oplossingen kunnen de verbindende schakel tussen meer dan 250 verschillende biomedische apparaten, waaronder spuitpompen, ECG’s en monitoren, zijn. Met onze slimme koppelingen wordt medische informatie direct en accuraat opgenomen in het patiëntendossier, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard voor zowel zorgverleners als patiënten.

Openstaande takenlijst

Eenvoudige zorgoproepen worden veelal direct naar een app gestuurd. Wij bieden een slimmere oplossing: onze app organiseert zorgoproepen als een lijst van openstaande taken. Stel dat er tegelijkertijd drie kameroproepen binnenkomen. Het verplegend personeel ziet deze drie oproepen duidelijk in hun app. Zodra de oproep van de tweede kamer is afgehandeld, verdwijnt deze uit de lijst. Zo blijven alleen de eerste en derde oproep nog zichtbaar, totdat ook deze zijn afgehandeld.

Beheer van activa

Ontdek hoe onze geavanceerde materiaalbeheersystemen de efficiëntie in ziekenhuizen naar een hoger niveau tillen, terwijl kosten worden bespaard en de zorgverbetering wordt gemaximaliseerd. Via een intuïtieve webinterface heeft het personeel altijd een compleet overzicht van de locatie en beschikbaarheid van elk item, terwijl ze met een handige app het materiaal kunnen identificeren en de status kunnen bijwerken, zoals in gebruik, gereinigd of onderhoud vereist. Dit zorgt niet alleen voor een kortere zoektijd. Het biedt ook de onderhoudsdienst een beter overzicht. Daardoor verhoogt de effectieve capaciteit van bedden en worden de wachttijden door onbeschikbaarheid van apparatuur korter.