De klant aan het woord – Carl Matthys, zaakvoerder:

“Dankzij de telefooncentrale in de cloud is onze telefoniefactuur gevoelig verlaagd. Ik bel nu van waar ook ter wereld tegen lokale tarieven, en interne gesprekken zijn gratis. De daaraan gekoppelde app zorgt ervoor dat we intern veel makkelijker kunnen doorschakelen en bereikbaar zijn. Al bij de tweede beltoon schakelt mijn vaste telefoon trouwens door naar mijn GSM, waar ik ook ben… en wie mij belt weet niet eens dat ik mogelijks niet op kantoor ben. Echt handig!”
“Als er toch ergens eens een probleempje is, bellen we de helpdesk. Daar worden we – in tegenstelling tot de grote operatoren, waar je soms wel een half uur aan het lijntje gehouden wordt voordat je met een anonieme telefonist van een callcenter verbonden wordt – onmiddellijk geholpen door een competente medewerker van iConnect zelf.”
“Aan de hoofdingang en aan de poort bij de laadkaaien hebben we parlofoons met geïntegreerde camera’s laten plaatsen. Daardoor zien we wie er aan de deur of poort staan en kunnen we de bezoeker van op afstand elpen of doorverwijzen naar de andere ingang, mocht hij verkeerd aangebeld hebben.”

Eurodesign Collections

Feel good Work better - Bij Eurodesign Collections draait het om gezond en bewegend zitten op kantoor. Sinds 1992 zijn ze gepassioneerd bezig met zitergonomie. Je goed voelen op je werk begint immers bij een goede zithouding en eigenlijk draait alles om beweging. “Wij brengen beweging in zittend werk”, vertelt zaakvoerder Carl Matthys, “want langdurig zitten of staan is erg belastend voor de rug.” Ze selecteren de beste ergonomische zit-sta oplossingen bij verschillende fabrikanten en zijn dus niet merkgebonden. Uittesten en aftasten kan in de showroom te Merelbeke of op locatie bij klanten. www.eurodesign.be

Daarnaast zijn ze sinds 2011 agent voor HOWE (www.howe.com) en LINTEX (www.lintex.se) in België en Luxemburg. Beide Scandinavische collecties zijn gefocust op de projectenmarkt en worden verkocht via architecten en toonaangevende kantoorinrichters.